Aktualności Czas wolny Kultura

Premiera książki Nurkowie z wraku „Gneisenau” – Nowość!

Wraz z początkiem października na rynku wydawniczym pojawiła się interesująca nowość. Książka Nurkowie z wraku „Gneisenau” autorstwa Kariny Kowalskiej, to pozycja skierowana do miłośników historii i nurkowania, ale przede wszystkim do wszystkich tych, których pasjonuje historia nurkowania w Polsce.

Za pośrednictwem swoich kanałów w social mediach kustosz Muzeum Nurkowania – Karina Kowalska, poinformowała o pojawieniu się w sprzedaży najnowszej książki swojego autorstwa.

„Z dużą przyjemnością informuję, że książka “Nurkowie z wraku Gneisenau” właśnie dojechała do nas z drukarni. Koszt książki 50 PLN plus 7.30 PLN za wysyłkę priorytetową. Nakład jak zwykle butikowy. Wysyłka po wpłaceniu pełnej kwoty na podane konto. Książka jest o 30 stron obszerniejsza od albumu o nurkach MW, ale utrzymana jest w tym samym formacie i tak samo w twardej okładce, co daje jej charakter albumowy.”

Karina Kowalska regularnie publikuje na łamach naszego magazynu artykuły przybliżające i popularyzujące historię nurkowania. Uważnym czytelnikom na pewno nie uciekł jej tekst „Nurkowie z wraku pancernika M/S Gneisenau”, z 9 numeru (Marzec 2019), w którym nieco przybliża historię zawartą w książce oraz zapowiada jej publikację.

-- Reklama --
Suchy Skafander Seal

Tych którzy nie mieli okazji go przeczytać, serdecznie zapraszamy do nadrobienia zaległości, a wszystkim polecamy zakup książki, której niewielki nakład (podobnie jak w przypadku wcześniejszych wydawnictw) zapewne niebawem rozejdzie się w całości.

Więcej szczegółów dot. Zakupu znajdziecie na facebooku i stronie Muzeum Nurkowania.

Cena: 50 PLN

71307435_1433884406764474_2300663051021451264_n

Źródło: Muzeum Nurkowania

Czytaj także

Wgrywam....

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Dalsze korzystanie ze strony oznacza wyrażenie zgody na wykorzystywanie plików cookies. Zgadzam się Czytaj dalej